Extra intelligens padlás/tetőtér szigetelés.

A nehezen elérhető helyekre is bejuttatható a fújható üveggyapot szigetelés bontás nélkül. Gyors, hatékony és tiszta. A szigetelés kész akár 1 nap alatt! 

 

MIÉRT A FÚJHATÓ SZIGETELÉS?

 • EXTRA KÖRNYEZETBARÁT

Kötőanyagot és egészségre káros összetevőket nem tartalmaz, természetes alapanyagokból készült. Környezetbarát, csökkenti a CO2-kibocsátást. Nem tartalmaz rágcsáló irtó vegyszereket, sem gombamentesítőt, sem égéskésleltetőt.

 • EXTRA GYORS kivitelezés

Egyszerűen alkalmazható nehezen megközelíthető területeken is. Gyors munka, kevesebb munkadíj, akár 1 nap alatt elkészülhet a szigetelés. Időjárástól függetlenül is elvégezhető, akár télen is, belülről.

loft insulation picture 1

 •  EXTRA HATÉKONY kivitelezés

A befújógép segítségével bontás nélkül és gyorsan tiszta munka végezhető, nincs felesleges hulladék és felfordulás. Pontosan annyit fizet, amennyi szigetelőanyagot a kivitelezés során felhasználunk.

Nézzék meg videónkat a fújható szigetelésről!

 

 • EXTRA TELJESÍTMÉNY

Kiváló hőszigetelő képességű a fújható üveggyapot szigetelés.  Deklarált hővezetési tényezője +10 °C középhőmérsékleten, laboratóriumban mérve, a testsűrűségtől függően 0,034 illetve 0,045 W/mK. Továbbá a befújásos technológiával lehetőség nyílik a födém résmentes hőszigetelésére, mely biztosítja a felfelé áramló meleg megtartását, így rendkívül költséghatékonyan és kiváló minőségben végezhető a hőszigetelés és a szigetelés nagyságrenddel gyorsabban elkészül, mint a hagyományos technológiával valamint az eddig megközelíthetetlen födém rések is hőhídmentesen hőszigetelhetőek.

 • EXTRA KÖNNYŰ

Kis terhelést jelent a tetőszerkezetre (20 cm vastagságban csak 2,45 kg/m2)

 • EXTRA TULAJDONSÁGOK

Víztaszító, hidrofobizált, víztaszító anyaggal kezelt, nem szívja magába a nedvességet, párát, nagy páraáteresztő képességgel rendelkezik. Kártevő mentes. Nem tartalmaz rágcsáló irtó veszélyes szereket, anyaga szervetlen, nem táplálék az állatok számára. Gombák, rovarok, rágcsálók nem támadják meg.

 • EXTRA TŰZÁLLÓ

Az MSZ EN 13501-1 szerint A1 (nem éghető) tűzvédelmi osztályba tartozik és fokozottan nyeli el a környezeti zajokat.

 • EXTRA MINŐSÉG

A termék amelyet felhasználunk a kivitelezés során, a Knauf Insulation által gyártott termék és rendelkezik az EN ISO 9001:2008, EN ISO 14 001:2004 és OHSAS 18001:2007szabványok szerinti minőségtanúsítással. A teljes gyártási folyamatot a Knauf Insulation saját minőség-ellenőrzési részlege felügyeli, ellenőrizve a károsanyag kibocsátásra vonatkozó határértékek betartását.

A KontaktBau Szigeteléscentrum akbpecset_160x160

KNAUF INSULATION KFT.

AJÁNLOTT SZAKKIVITELEZŐ PARTNERE

(www.knaufinsulation.hu/partnerek).

 

HOVA AJÁNLJUK A FÚJHATÓ SZIGETELÉST?

 

fújható üveggyapot szigetelés olyan területek hatékony hőszigetelésére nyújt jó megoldást, ahol a hagyományos táblás, vagy tekercses kiszerelésű termékekkel nem, vagy csak nehézkesen lehetne boldogulni:

  • tetőtér beépítés esetén a ferde tetőszerkezetbe, a gipszkarton, panel vagy lambéria mögötti szigetelés felújítására vagy megerősítésére bontás nélkül;
  • nehezen elérhető épületrészek vagy üregek kitöltésére;
  • padlásterek tetőmegbontás nélküli utólagos szigetelésére;
  • gépészeti szigetelésekkel ellátott födém, ahol nehezen elérhető részek vannak
  • és rendkívül nehézkes lenne táblás anyag megfelelő használata;
  • borított fafödémek;
  • előtétfalas szerkezetek;
  • könnyűszerkezetű épületek falai, födémei.

supafil

A fújásos technológia gyors, hatékony kivitelezést tesz lehetővé, és hézagmentesen hőszigetelt felületet eredményez.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje ajánlatunkat MOST, vagy hívja kollégánkat a 06 20/ 330-85-00-ás vagy a 06 30/55-24-300-as telefonszámon!

Amennyiben levelet ír nekünk, kérjük írja meg elérhetőségeit (pontos cím, telefonszám), hogy kollégáink előzetes időpont egyeztetés után felmérhessék a helyszínt és megtehessük ajánlatunkat. Árajánlatot csak a pontos építési feladat ismeretében tudunk adni. (A nekünk írt üzenet nem jelenik meg az oldalon, adatait természetesen bizalmasan kezeljük.)

Név (*)

Email cím (*)

Telefonszám (*)

Település (*)
(A szigetelendő épület helye)

Tárgy

Üzenet

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező