Tetőszigetelés utólagosan, bontás nélkül – könnyen, gyorsan, hatékonyan.

Fűtés a házban? És te mégis fázol? Nem kell, hogy így legyen!

freezing family of three with cups of tea warming near warm radiator in home

Kisebb beruházással és minimális változtatással fenntartható a kívánt hőmérsékletet egész évben, valamint spórolhatunk a számlákkal és környezettudatosabban élhetünk.

A rosszul szigetelt otthonoknak több energiára van szükségük, mert télen gyorsabban lehűlnek, illetve nyáron gyorsabban felmelegednek, és mindezt igen kevés idő alatt. Ebből következően, a fűtésszámla és a légkondicionáló használata minden egyes alkalommal nagyobb, annak ellenére, hogy a komfortérzetünk nőtt volna.

Létezik egy azonban új szigetelési módszer, mint megoldás ezen problémákra:

gazdaságos, és az eredmény már első naptól kezdve érezhető. A megoldás neve SUPAFIL.

A Supafil egy elismert, környezetbarát üveggyapot, ami a résekbe befújható, hogy szigetelje a házat, és csökkentse a túlzott energiafogyasztást. Ez a befektetés rövid idő alatt megtérül mert a fűtésköltségek jelentősen elkezdenek csökkenni. A kivitelezés akár egy nap alatt megvalósítható, anélkül, hogy megváltoztatnánk a homlokzatot, vagy fel kellene forgatnunk a lakást. Apró lyukakat fúrunk, amit a munka végeztével betömünk anélkül, hogy jelentős nyomot hagynánk a felújítás után. A bejavított lyukakat pedig már egy ügyes kezű tulajdonos is be tudja glettelni.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A KontaktBau a Knauf Insulation ajánlott szakkivitelezője, ami garancia a minőségre és a kiváló munkavégzésre, a SUPAFIL  befújásának szakszerű megvalósítására.

Knauf Insulation vezető szigetelőanyag gyártó vállalat, fő célja pedig, hogy kitüntetett szerepet játsszon az épületek energiahatékonyságának növelésében. Több mint 30 évtizedes tapasztalattal az energia hatékonyságban, olyan építkező anyagokat kínál, melyek növelik a fenntarthatóságot és az életminőséget, új fújható üveggyapot termékével, SUPAFIL-el, továbbra is kompromisszumra törekszik a fenntarthatósággal.

Lépésről lépésre a kivitelezésben!

1. Az első lépés a szakszerű helyszíni felmérés, melynek során felmérjük az épület szerkezetét, a pontos építési feladatot.

2. Endoszkópos vizsgálattal megvizsgáljuk, hogy a falüreg megfelel-e az optimális körülményeknek, ahhoz, hogy a szigetelőanyagot be tudjuk juttatni.

P8292772_cut

3. Kijelöljük a falon az átfúrni kívánt helyet, amely biztosítja az anyag megfelelő elosztását és helyes befújását.

4. A kifúrt lyukon keresztül bevezetjük a csövet, mely a szigetelőgép részét képezi, és ezen keresztül szakszerűen bejuttatjuk a SUPAFIL fújható üveggyapot szigetelést, teljesen betöltvén az egész üreget.

5. Végül betömjük a lyukakat, a falat sértetlenül hagyva.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor kérjük adja meg adatait, kollégánk visszahívja Önt!

Név (*)

Email cím (*)

Telefonszám (*)

Település (*)
(A szigetelendő épület helye)

Tárgy

Üzenet

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező