Tetőtér szigetelés tisztán és hatékonyan

A hideg beköszöntével a kültérből a beltérbe húzódva viszonylag kis ráfordítással sokat tehetünk a későbbi hőterhek és az ezekből adódó költségek csökkentéséért, ha a tetőszigetelés mellett döntünk.

A beépítésre szánt tetőtér szigetelését a tető síkjában a szarufák között és alatt elhelyezett szigetelőanyagokkal oldhatjuk meg, míg a későbbi hasznosításra nem tervezett padlástereket elegendő a födémre fektetett vagy befújt üveggyapot szigeteléssel szigetelni. Ezek alá javasoljuk párazáró réteg elhelyezését, amely hosszútávon megakadályozza a pára szigetelőanyagba történő bejutását.

2012 november-Tetőtér szigetelés1

Tetőtér szigetelés megújítása bontás nélkül

Mit tehetünk ha érezzük, hogy már beépített tetőterünk szigetelése hiányos, nem megfelelő?

Sok esetben azt tapasztaljuk , hogy a tetőtér hőszigetelésével nem nagyon foglalkoztak, csak a lakható tér növelését tartották fontosnak. Ebből adódnak az alábbi problémák:

  • a magas fűtésszámla,
  • a fűtés ellenére is hideg van a házban
  • nyáron elviselhetetlen a hőség
  • rossz komfortérzet
  • állandó huzat
  • rendszeres megfázás

2012 november-Tetőtér szigetelés

Ezeket a hibákat azonban könnyen és gyorsan lehet orvosolni a fújható szigeteléssel. Amennyiben maga a tetőszerkezet a hibás kivitelezés következtében nem károsodott, úgy a hőszigetelés feljavítására a pontos megoldást, csak helyszíni diagnosztika elvégzése után lehet kidolgozni.

Beépített tetőtér esetében sokszor már kész helyzet előtt állunk. Hiszen a vastagság már adott, a meglévő szarufa vastagsággal kell számolnunk és ha van némi szigeteléssel. Ugyanakkor helyes anyag választással, minimális bontási eljárással résmentes és szakszerű szigetelés hatékonyság javulást tudunk elérni.

Gyors, hatékony, szakszerű, mivel a gép tömöríti és kitölti az esetleges üregeket. Minimális felfordulással és bontással jár a folyamat.

A tetőtér szigetelése történhet kívülről vagy belülről is. Kívülről a cserepek feltolásával, míg belülről 7-12 cm átmérőjű lyukak fúrásával. Nem jár kosszal, porral, kivitelező csapatunk tisztán és szépen dolgozik.

                      Szigetelés közben                                                                            Szigetelés után

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mindezt miért? Arról meséljenek korábbi megrendelőink: 

Palotai

Tetoter

 

 

Tetoter1

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor kérjük adja meg adatait, kollégánk visszahívja Önt!

Név (*)

Email cím (*)

Telefonszám (*)

Település (*)
(A szigetelendő épület helye)

Tárgy

Üzenet

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező