Tetőtérben lakni?

A tetőtér számtalan családi házban maximum padlásként funkcionál. Pedig egy belső vagy külső feljáróval akár egy második otthont is teremthetünk. Persze csak akkor lesz lakható, ha előtte megfelelően leszigeteljük.
Szigetelni nem csak akkor kell, amikor a tetőteret be szeretnénk építeni. A szigeteletlen, vagy rosszul szigetelt padlás, tetőtér vagy födém mindenféleképpen nagyon sokba kerül. A gyakorlatban akár harmadával is több energiát felemészthet egy ilyen ingatlan. Ez nem csak a környezetnek, de a pénztárcának sem tesz jót.
Viszont ha bárki úgy dönt, hogy beköltözne a tetőtérbe, akkor csakis a legjobb minőségű és hatásfokú szigetelést ajánljuk neki. A fújható üveggyapot szigetelést.12648136_1102995339745077_1074133531_n

A tetőtérben általában megfulladnak vagy megfagynak az emberek

Persze most egy kicsit sarkítottunk, de a tapasztalat tényleg az, hogy nagyon sokan télen és nyáron is csak szenvednek a tetőtérben. Nyáron a hőséget sokszor még klíma mellett sem lehet elviselni (vagy horror villanyszámlával esetleg), és télen is extra fűtőteljesítményre van szükség, hogy a szobák ne hűljenek komolyabban le. A tetőtér a szerkezete és az elhelyezkedése révén nagyon gyorsan átveszi a külső környezeti tényezők által „diktált iramot”. Ezért nagyon fontos, hogy legyen egy legény a gáton, aki ennek gátat szab. Ez a legény a fújható üveggyapot szigetelés.

A lentiek is örülni fognakdscn0067_rsz

A szigetelés nem csak élhetővé teszi a tetőteret, hanem az egész ingatlan energiafogyasztására pozitívan hat. Tehát, ha a tetőtérnél fújható üveggyapot szigetelést alkalmaznak, akkor lent és fent is minden helyiségben csökkenni fog a fűtés, illetve hűtés költsége.

A fújható üveggyapot szigetelés a megoldás

Mit szólnál ahhoz, ha mindaz, amit fent taglaltunk, elérhető közelségbe kerülne? A fújható üveggyapot szigeteléssel mindez lehetséges.
Mert…

  • az egyik legmodernebb szigetelési technológia
  • az egyik legjobb szigetelőanyag
  • az egyik leggyorsabb, legprecízebb szigetelési mód

A fújható üveggyapot szigeteléssel egy hét alatt akár nagyobb felületeket is könnyedén, komoly előkészületek nélkül le lehet szigetelni. És ami a legjobb! Utána sem kell öttagú takarító személyzetet felbérelni, mert egy kis takarítás után olyan, mintha sose jártunk volna a helyszínen.12650519_1102995313078413_1597073800_n
Érdemes a szigetelőanyagról is beszélni:

  • résmentesen és hőhídmentesen szigetel
  • nem éghető
  • nincs benne semmilyen vegyszer, káros anyag
  • rágcsálók, rovarok és gombák nem tesznek kárt benne
  • roppant könnyű, nem terheli a szerkezetet
  • kiváló hő és hangszigetelő
  • kiváló páraáteresztő képességgel rendelkezik

Mit szólsz ezekhez az előnyökhöz? Amennyiben épp most tervezed, hogy beépíted a tetőteret, akkor a fújható üveggyapot szigetelésnél rövidebb út nincs a kényelemhez és a kisebb számlákhoz.

Kérd ajánlatunkat akár most!

Név (*)

Email cím (*)

Telefonszám (*)

Település (*)
(A szigetelendő épület helye)

Tárgy

Üzenet

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező