Tetőtér ahogy szeretnéd.

generic family home in suburban area with blue sky

 

Amikor egy lakást vagy családi házat választunk, akkor nagyon figyelünk minden részletre. Ám mégis vannak olyan területek a „bámészkodás” során, amelyek bántóan kevés figyelmet kapnak. Ilyen például a tetőtér illetve a tető hőszigeteltsége illetve annak állapota. Sokszor annyival elintézzük, hogy „jó, van”; „a tető jó állapotúnak tűnik”. Pedig egy megfelelően beépített, és persze szigetelt tetőtér sok-sok négyzetméterrel toldhatja meg egy ingatlan hasznos alapterületét. Ugyanakkor a tetőtér mindig több rugalmasságot igényel. A szűk terek ugyan sokszor egyértelműen adják a szobák, helyiségek elhelyezését, de általában inkább megnehezítik a dolgunkat. A stílus viszont jól variálható, és az egyéni ízlésvilágra szabható.

Sokan utólag szigetelnének

Nagyon sokan hívnak minket azért, hogy kezdjünk valami a tetőtérrel, mert eddig nem is gondoltak rá, hogy az padláson kívül másként is funkcionálhat. Míg mások azzal keresnek meg minket, hogy már be van építve a tetőtér, de most érzik a bőrükön igazán, hogy a rossz szigetelés mennyivel megdobta a havi költségeket.

P

A tetőtér szigetelése a hagyományos szigeteléssel nem csak macerás, hanem költséges és hosszadalmas. Egy beépített, részben beépített, vagy logikátlanul kiépített tetőtér alkalmatlan arra, hogy a homlokzatnál bevált szigeteléshez hasonló módszert alkalmazzunk.
Szerencsére a technika rohamosan fejlődik, és ennek az egyik zászlóvivője a fújható üveggyapot szigetelés.

  • Nem használja ki a tetőteret, de energiatakarékossági szempontok miatt leszigetelné? – Megoldjuk.
  • Utólagosan építették be a tetőteret, ezért nem tudja, hogy kihez forduljon szigetelés kérdésében? – Hozzánk.
  • Alacsony bekerülési költségű, kivételes hatásfokú szigetelést keres? – Minket, és az üveggyapot szigetelést keresi.

Miért szigeteljük le a tetőteret?OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az elmúlt néhány évtizedben szigetelési hullám ment végbe Magyarországon, ám az idő megmutatta, hogy a homlokzat leszigetelése nem elegendő. A legfrissebb vizsgálatok szerint a tetőtéren, födémen keresztül ki és beáramló levegő komoly mértékben növeli az energiafogyasztást, az energia pazarlásának a mértékét, és természetesen a rezsiköltséget.
A megtermelt energia 30-40%-a is elveszhet a rosszul szigetelt tetőtér révén. Ez a legjobb eset. Amennyiben be is építjük azt, akkor ez a % sokkal magasabb lesz, hiszen nem passzív, hanem aktív résztvevőként lesz jelen az ingatlan életében, mint hasznos terület. Nem nehéz belátni, hogy egy életvitelszerűen lakhatásra használt tetőtér több energiát használ el, mint egy egyszerű padlás.

Ne bonyolítsuk a dolgokat, szigeteljünk fújható üveggyapottal!tetoter_szigeteles

Akár egy padlást, akár egy tetőtérben kialakított életteret, akár egy leendő otthont szeretnénk komfortossá tenni a tetőcserepek alatt, a fújható üveggyapot szigetelésnél nincs jobb megoldás.
Miért? Többek között ezért:

  • Mert pont annyi szigetelőanyagot használunk fel, amennyire szükség van.
  • A nehezen hozzáférhető, már beépített tetőtér is kényelmesen, gyorsan, és komoly előkészületek nélkül leszigetelhető.
  • Nem kell szétbontani a tetőteret és könnyű, ezért a szigetelés minimálisan sem érinti az épület statikai állapotát.
  • A munkavégzés tiszta, nem jár nagy kosszal.
  • Első osztályú minőségű szigetelőanyag (üveggyapot).
  • Gyors, akár egy napos munkavégzés.
  • Kiváló, hatékony lesz a végeredmény.

Miért választottak minket ha tetőtér szigetelésről van szó?

“2012 december hónapban szigeteltettem a fújható szigeteléssel tetőtéri fürdőszobánkat. A tél folyamán érezhető volt a különbség az előző évhez képest. Az eredményt érzékelve most a gyerekszobát szigeteltettem le.  A KontaktBau most is gyors, precíz munkát végzett. Az eredmény hőfokokban mérhető nyáron is. “

Pálfalvi Ildikó, Budapest XIX. ker.

“A munkával teljesen megvoltunk elégedve.  A szigetelés elvégzése precíz és zökkenőmentes volt. Már most lehet érezni a tetőtérben a szigetelés hatását. Aki utólagos tetőtér szigetelésen gondolkodik, annak komolyan ajánlani tudom, nem fogja megbánni. Köszönjük.”

Vígh Zoltán, Csolnok

“Ma voltak nálunk, nagyon gyors, tiszta és korrekt munkát végeztek, és máris hűvösebb van a tetőtérben! Köszönjük!”

Szilágyi Ágota, Budapest III. ker.

2014 júliusában:

“A munka gyorsan és a megbeszéltek szerint került elvégzésre. A terepet rendezetten kaptam vissza a munka végeztével. “

2014 szeptemberben:

“Az alsó, lenti szint és a fenti, emeleti rész között max 1 fok különbség érzékelhető. A szigetelés előtt korábban 6-8 fok volt az eltérés, azaz az emeleten 6-8 fokkal magasabb hőmérséklet volt mérhető. Köszönöm.”

Kopácsi László, Fótliget

“Gyors, pontos és precíz, professzionális kivitelezésben volt részünk. Dinamikus volt a munkavégzés. A munka végeztével az az érzésem, hogy többet kaptam a befektetett pénzemért mint gondoltam volna. A kivitelezés mellett hasznos tanácsokkal is el lettem látva. Nyugodt szívvel ajánlom Önöket bárkinek.”

Szőke Sándor, Gárdony

További tapasztalatokról, véleményekről itt olvashatsz: Vélemények rólunk és a munkánkról

Érdekli további tetőtér szigeteléssel kapcsolatos témáink? A cikkekért kattintson ide : tetőtér szigetelés cikkek

Ma már nem álom többé, hogy akár beépített tetőteret is gyorsan, szakszerűen és hatékonyan le lehet szigetelni. A fújható üveggyapot szigetelés a kezünkbe adta a megoldást.
Szigeteld le a tetőteret, padlást, beépített tetőteret fújható üveggyapot szigeteléssel. Nyáron ne sülj meg, télen ne fagyj meg, és spórolj sok pénzt. Erről szól a mi szolgáltatásunk. Tetszik? Ha igen, kérd ajánlatunkat még ma!

Telefonszámaink: 06 30/552-4300 vagy 06 20/330-8500

Név (*)

Email cím (*)

Telefonszám (*)

Település (*)
(A szigetelendő épület helye)

Tárgy

Üzenet

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező