Vélemények rólunk

Érdekes a technológia, semmi felesleg, sem szemét nem keletkezett. 1 nap alatt kész volt a cég, több mint 100 m2-nyi felülettel (60 m2 vízszintes, 40 m2 függőleges felület). Nagyon örülök, hogy megoldották a problémámat, mert eddig nem tudtam szigeteltetni, mert padlásfeljáró nincs, kívülről jutottak be a cserepek eltolásával a tetőtérbe. Köszönöm.

Kozák Péter, Érd
Nálam a tetőteret szigetelték, sajnos nagyon hideg volt a gyerekszoba, a korábbi szigetelés nem volt elégséges, meg egy része tönkre is ment, ahogy a cég megmutatta nekem az endoszkóppal. Felhozták a gépet az emeletre és vágtak a gipszkartonba egy lyukat, azon keresztül fújtak. A gép nem volt hangos, tiszta munkát végeztek, néhány óra alatt. Azóta érezhetően melegebb van a tetőtérben. Korrektül elmagyaráztak mindent, hogy mikor mit fognak csinálni, bejavították a gipszkartont, olyan mintha ott se lettek volna, csak melegebb van, aminek nagyon örülünk. Köszönjük.

Varga Tamás, Szigetszentmiklós
Szeretnénk megosztani Önökkel véleményünket a nem rég nálunk elvégzett munkálatokkal kapcsolatban: Gyors, precíz munkavégzés, valamint a rugalmasság volt a leginkább jellemző. Nem csak a munka végeztével, hanem az egész munkafolyamat alatt a tisztaságra való törekvés meghatározó volt. Ajánlani fogjuk Önöket a jövőben, mint egy igen megbízható cég, aki igényes a munkájára. Köszönjük még egyszer!

Serényi Judit, Göd
Tisztelt KONTAKTBAUSZIG KFT vezetője és munkatársai! Pár napja végezték házunk utólagos hőszigetelését,teljes megelégedésünkre. Maga a befújt szigetelés és annak technológiai megoldása is újdonság volt számunkra! A leglényegesebbeket szeretném kiemelni munkavégzésükből: --- a pontosságot, a tisztaságot, a munkafegyelmet és természetesen a jól  begyakorolt szakértelmet, melyekből  kimagasló eredményt értek el. A nagy tetőfelület és padlástér szigetelését rövid határidővel, reális áron, gyorsan és a legkevesebb bontással végezték el, kifogástalanul visszaállítva az eredeti állapotot. Munkavégzésükhöz, szakértelmükhöz szeretnék gratulálni, ismeretségemben házunkat bátran tudom referenciamunkaként bemutatni. Sok sikert kívánok további munkáikhoz!   Üdvözlettel: Vaczkó Zoltán

Vaczkó Zoltán, Budakeszi
2012 december hónapban szigeteltettem a fújható szigeteléssel tetőtéri fürdőszobánkat. A tél folyamán érezhető volt a különbség az előző évhez képest. Az eredményt érzékelve most a gyerekszobát szigeteltettem le.  A KontaktBau most is gyors, precíz munkát végzett. Az eredmény hőfokokban mérhető nyáron is. 2013.06.24 Pálfalvi Ildikó

Pálfalvi ildikó, Budapest XIX. kerület
Beépített tetőterem szigetelését szerettük volna megoldani, mert a benne lévő szigetelés kevésnek bizonyult. Kívülről a cserepek feltolásával és fólia megvágásával juttatták be a szigetelőanyagot. A munka gyorsnak, szakszerűnek bizonyult, semmiféle felfordulást nem okozott. A KontaktBau képviselőivel és munkájukkal meg voltunk elégedve.

Farkas Istvánné, Veresegyháza
avatarRégóta kerestem olyan hőszigetelő anyagot, amely A1 tűzvédelmi osztályba tartozik és a már beépített tetőtér hőszigetelési hibáit bontás nélkül lehet vele javítani. Így csak valami szórt szigetelő anyag jöhetett szóba. Ezért örültem, amikor megtaláltam a Kontaktbau Kft. hirdetést. Pont olyan szolgáltatást kínáltak, mint amilyenre szükségem volt. Az előzetes felmérést végző kolléga korrekt tájékoztatása, megfelelő minősítések és szakanyagok, valamint termékminta bemutatása után korrekt árajánlat érkezett. A megrendelés után a munkát végző kollégák pontos, precíz, tiszta munkát végeztek. Olyan hőszigetelő anyag került a tetőtérbe kiegészítő szigetelésként, amely mellett biztonságban tudhatom a családom, hiszen A1-es (nem éghető), hővezetési tényezője 0,034 W/mK, amely két tulajdonság együttesen bizakodásra adhat okot. A munka elvégzésével, a Cég szolgáltatásával elégedett vagyok, az anyag hőszigetelő képességeit a nyári meleg, majd a téli hideg idején tapasztaljuk meg. Remélhetőleg kedvező benyomásaim a nyári meleg és a téli hideg, no meg a rezsiszámlák érkezésekor is megmaradnak. Leidinger István, tűzvédelmi mérnök

Leidinger István, tűzvédelmi mérnök, Pomáz
Pontos időbeni megjelenésüket, precíz munkavégzésüket, a tisztaságra való figyelést köszönjük. Bízunk benne, hogy az elvégzett munkájukat az időjárás visszaigazolja. Nagyon jó kollégákkal dolgoznak, figyelnek az ügyfélre. Ajánlani fogjuk Önöket másoknak is. Köszönettel Kléger Gabriella

Kléger Gabriella, Budapest
Nyár elején szigeteltettem borított fafödémes házamat. A munka gyors volt, tiszta, nem járt sem nagy porral, sem zajjal. A szigetelés hatását már az első nagy kánikulai hőségek idején lehetett érezni, érezhetően hűvösebb a ház, a légkondit nem kell bekapcsolni. Nagyon elégedettek vagyunk, ajánlani fogjuk Önöket.

Kovács János, Üllő
munkával nagyon elégedett vagyok, gyorsan és hatékonyan dolgoztak. Felesleges költségekbe nem vertek minket.

Németh Andor, Gödöllő
A munkavégzés folyamatos, gyors; előzékeny, szakszerű, hozzáértő emberek; a munkavégzés során fennakadás nem volt. Bátran ajánlom mindenkinek. Köszönjük.

Petz Tamás, Érd
A cég az ígértekhez híven korrekt, gyors munkát végzett.

dr. Varga Dániel, Diósd
Köszönöm a korrekt, pontos, gördülékeny és tiszta munkavégzést. Kedves, udvarias kollégák végezték a munkát. Maximális az elégedettségem.

Sárváry Katalin, Herceghalom
A munkával meg vagyok elégedve, gyors, precíz. A megbeszélt időben itt voltak, rendet hagytak maguk után, tisztán dolgoztak.

Becker József, Vecsés
Házfelújítási munkákkal kapcsolatosan az interneten találtuk a Kontaktbau Szigeteléscentrum céget akik tetőterek, födémek korszerű szigetelésével foglalkoznak. Nálam a padlásteret, tetőt szigetelték a Cavity nevű anyaggal. A munkát jól, gyorsan, szakszerűen végezték, a megadott határidővel és szakmai hozzáértéssel. Nagyon meg vagyunk elégedve a munka elvégzésével és minőségével.

Rengh István, Budapest XVII. kerület
A megkereséstől a munka befejezéséig pontosan azt kaptuk, amit a hirdetés ígért. Pontosságot, precizitást, tiszta és gyors munkavégzést. Köszönjük!

Kovács Attila, Kisoroszi
A feladatra a megbeszélt időben pontosan érkeztek! Munkájukat a legkörültekintőbben, gyorsan, tisztán és a környezetet figyelembe véve végezték. Köszönet a pontos, tiszta és kifogástalan tevékenységért.

Székely Tibor, Kerepes
Korrekt, tisztességes munka. Minden az előzetesen megbeszéltek szerint történt. Minimális felfordulás után tökéletes takarítás. A munkával teljes mértékben elégedettek voltunk.

Liebhardt József, Verőce
A munkával teljesen megvoltunk elégedve.  A szigetelés elvégzése precíz és zökkenőmentes volt. Már most lehet érezni a tetőtérben a szigetelés hatását. Aki utólagos tetőtér szigetelésen gondolkodik, annak komolyan ajánlani tudom, nem fogja megbánni. Köszönjük.

Vígh Zoltán, Csolnok
avatar20 évvel ezelőtt épített családi házunk födémszigetelésére kerestem megoldást. A régi már elöregedett, hiányos volt. Télen az emelet hűvös, nyáron meleg volt. A fújható hőszigetelési technológiát egy ismerősöm ajánlotta úgy, hogy az információkat, illetve a kivitelező cég, a KontaktBau elérhetőségeit megosztotta a facebookon.  A tetőterünk padlásbeépítéssel lett kialakítva, így itt sok ferde felület található. Ez az eljárás lehetővé tette, hogy jelentősebb bontás nélkül mindenhová be tudják juttatni a szigetelőanyagot. A technológia és az anyag kiválasztásánál elsődleges szempont a megfelelő hőtechnikai paraméterek voltak, illetve az, hogy az említett ferde síkok és a kutyaól ablakok függőleges síkjainak szigetelésére ez volt véleményem szerint a legmegfelelőbb, az hogy ez az anyag még tűzálló is csak „hab volt a tortán”. A szakmunkát végző céggel szembeni elvárásom az volt leginkább, hogy úgy szigeteljenek, mintha a saját házukon dolgoznának (gyors, lelkiismeretes, eredményes, kevés kosszal járó, stb.).  A KontaktBau teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak. A technológia véleményem szerint „tiszta”, gyors, precíz, jelentős kosszal nem jár. Mivel a házban élünk, ezért fontos volt nekem, hogy a munkálatok ne tartsanak hosszú ideig, szerencsére egy nap alatt a teljes projekt lezajlott. Remélem pár év alatt a bekerüléséi költség meg fog térülni. Egy biztos, már a szigetelési munkálatok végeztével melegebb volt a tetőtér. Szívesen ajánlom ezt a technológiát mindenkinek, aki szeretné, hogy „ a legkisebb zúg” is megfelelő szigetelést kapjon, és kimondottan azoknak, akik utólagosan szeretnék ferde síkokat, függőleges felületeket jelentős bontás nélkül szigetelni.

Palotai Gábor Zsolt, Budapest, XVI.kerület
Köszönjük szépen az előzetes helyszíni felmérést és információnyújtást. A munka az előzetes megbeszélés szerint a megadott időpontban pontosan, tisztán és megbízhatóan történt. Másoknak is nyugodt szívvel ajánlom. Szabó család

Szabó József, Komárom
Az elvégzett munkával elégedett vagyok. A munkát tisztán, korrekt módon végezték. A kollégák udvariasak és jól végzik a munkájukat.

Sikora László, Pécel
Minden szempontból elégedett vagyok az elvégzett munkával. Két munkatársuk nagyon precíz és készséges volt.

Molnár Anikó, Érd
Korrekt cég, munkájukkal elégedett vagyok és ajánlom másoknak is.

Szálas Istvánné, Gyömrő
December 18-án voltak nálam is szigetelni a Kontaktbau szakemberei. Nagyon korrekt munkát végeztek, gyorsan pontosan és ami a lényeg semmilyen felfordulást nem okozva a munkájukkal, ezúton köszönöm meg nekik. Ami nem mellékes korrekt áron, valóban csak annyit kellett fizetni amennyi anyag felhasználásra került. Ezúton kívánok nekik boldog békés ünnepeket és boldog eredményekben gazdag újévet.

Károlyi József, Abádszalók
Lelkiismeretes, precíz munkát végeztek. Csak ajánlani tudom. Emberileg is kiválóak. Köszönjük.

Tarr Gábor, Budapest II.
Elégedett vagyok. Rugalmasak, remekül dolgoztak.

Nagy László, Fót
avatarGyors, pontos, tiszta munka, minden a megbeszéltek szerint történt.

Kálnoki Kis Attila, világbajnok öttusázó
2014 márciusában végeztük el a munkát:

Rendes munkavégzés, korrekt hozzáállás. Köszönöm.

2014 szeptemberében beszámolt a tapasztalatairól:

Nyáron nem kellett a klímát bekapcsolni és télen kevesebbet kellett fűtenem.

 

Déri György, Kékkút
2014 márciusban kaptuk ezt a levelet:

Tisztelt Kontaktbau,

Ez úton szeretnék visszajelzést adni a lenti munkálatok kapcsán, 2 nap elteltével a tapasztalatainkról.

2008-ban épült kétszintes családi házunk tetőterének szigeteléséhez kerestünk megoldást, ugyanis a téli időszakban a fűtés (cirkó) leállását követően a tetőtérben nagyon hamar lehűlt a levegő, nyáron pedig a kánikula elviselhetetlen volt.

Először arra gondoltunk, hogy egy hűtő-fűtő klíma beszerelése lesz a megoldás, de az interneten körülnézve, találtunk rá az Önök által kínált technológiára.

Nos, úgy néz ki tényleg sikerült megtalálni a legjobb megoldást, ugyanis a szigetelés elvégzését követően a tetőtéri hőmérsékletet immáron sikerült állandó szinten tartani. Az este felfűtött tetőtéri szobában reggelre csupán néhány tized fokkal! csökkent csak a levegő hőmérséklete, amire ezelőtt sohasem volt példa, mindig arra ébredtünk, hogy hideg van, fázunk.

Szeretném megköszönni az értékesítő kollega, és a kivitelező csapat tevékenységét, korrekt, pontos munkát végeztek!

Köszönettel:

Veress Sándor

Budapest- Pestimre

 

2014 szeptemberben, az eddigi tapasztalatok:

Nagyon elégedett vagyok, mert nem hűl ki télen és nem melegszik fel nyáron. Soha nem volt még erre példa!

 

Veress Sándor

Veress Sándor, Budapest XVIII
avatarA kivitelezés hibátlanul, kosz és por nélkül megtörtént I. osztályú minőségben. Köszönöm.

Ruzsics Milán, ügyvezető igazgató
Csicsergő Szabadidőközpont, Nova
Kiválóan végezték a munkát. Az árajánlatnak megfelelően tempósan, profi módon végezték el a feladatot.  nem olcsó, de megéri!

Boross István, ügyvezető igazgató, Oázis Kft.
www.oazis.hu
2014 májusában dolgoztunk Mezőfalván:

Tisztelt Kontaktbau!
Köszönöm a gyors, pontos munkát! Több éve terveztük a padlás szigetelését a kialakult hőhíd okozta penészesedés miatt. Önök egy nap alatt megoldották a problémánkat. Nekünk tiszta terepet hagyva csak élveznünk kell a szigetelés előnyeit. Tisztelettel: Szakály Józsefné Mezőfalva

2014 szeptemberében megkérdeztük az eddigi tapasztalatairól:

"A betonfödémnél lévő hőhíddal küzdöttünk évek óta. Sikeresen megoldotta a KontaktBau és teljesen elégedett vagyok."

 

 

Szakály Józsefné, Mezőfalva
Pontosan érkeztek és idő előtt elvégezték a munkát. Hatékonyan és tisztán dolgoztak, kérdéseimre korrektül válaszoltak. Teljesen elégedett vagyok velük.

Vértes Miklós, Diósd
A munkavégzéssel nagyon elégedettek vagyunk. A kollégák gyorsan, szakszerűen, hatékonyan dolgoztak. Rendet hagytak maguk után.

Zsedényi Zsolt, Budapest III. ker
A munkával és a kivitelezéssel tökéletesen meg vagyok elégedve. A fiúk minden részletre odafigyeltek és precízen dolgoztak. Az ajánlattétel és a felmérés között egy kicsit az idő elhúzódott.

Polyák Gyula, Nyíregyháza
Gyors, pontos és precíz, professzionális kivitelezésben volt részünk. Dinamikus volt a munkavégzés. A munka végeztével az az érzésem, hogy többet kaptam a befektetett pénzemért mint gondoltam volna. A kivitelezés mellett hasznos tanácsokkal is el lettem látva. Nyugodt szívvel ajánlom Önöket bárkinek.

Szőke Sándor, Pilot for work Kft., Gárdony
Ma voltak nálunk, nagyon gyors, tiszta és korrekt munkát végeztek, és máris hűvösebb van a tetőtérben! Köszönjük!

Szilágyi Ágota, Budapest III. kerület
Tisztán, gyorsan dolgoztak, segítőkészek voltak, a felmerülő problémákat megoldották.

Hivatal Péter, Balatongyörök
Tisztán, gyorsan dolgoztak, segítőkészek voltak, a felmerülő problémákat megoldották.

Hivatal Péter, Balatongyörök
Az elvégzett munkával maximálisan elégedett vagyok. Gyors, pontos, tiszta kivitelezés. Köszönöm.

Morvai László, Üröm
A  munkát gyorsan, korrekt módon elvégezték. Az elvégzett munkával elégedett vagyok.

Kutas József, Budaörs
Kicsit akadozott a kezdés, az időjárás miatt.  A munkát nagyon pontosan és felelőséggel végezték el.

Simontsits Ágnes, Székesfehérvár
2014 július:

A munka gyorsan és a megbeszéltek szerint került elvégzésre. A terepet rendezetten kaptam vissza a munka végeztével.

2014 szeptember:
Az alsó, lenti szint és a fenti, emeleti rész között max 1 fok különbség érzékelhető. A szigetelés előtt korábban 6-8 fok volt az eltérés, azaz az emeleten 6-8 fokkal magasabb hőmérséklet volt mérhető. Köszönöm.

 

Kopácsi László, Fótliget
A munka végére pontos, precíz, megbízható szakember gárda. Csak a köszönetem tudok kifejezni.

Zádori Istvánné, Szigetmonostor
Korrekt munkavégzés, érkezés a megbeszélt időpontban. Érkezés előtt telefonhívás. Köszönöm.

Vincze Zsolt, Dunakeszi
Köszönöm az elvégzett munkát, nagyon meg vagyok elégedve, a szakemberek kedvesek, és udvariasak. A munkájuk precízen és gyorsan zajlott. Nagyon szépen köszönöm.

Homonyik László, Győrság
Erikánál 2014 júliusában dolgoztunk, megkérdeztük, mik az eddigi tapasztalatai:

"A legnagyobb rekkenő hőségben sem melegszik fel a tetőtér beépítés. Nagyon elégedett vagyok."

 

dr. Péntek Erika

 

dr. Péntek Erika, Siófok
Nyitrai Katalinnál 2014 júniusában dolgoztuk, 2014 szeptemberében megkérdeztük őt az eddigi tapasztalatairól:

"Nagyon elégedett vagyok mind a tetőszigetelés hatásával mind a szolgáltatással  és a KontaktBau hozzáállásával. Köszönöm."

 

Nyitrai Katalin

 

Nyitrai Katalin, Nyíregyháza
A munkakezdés pontos volt, a munkavégzés szintén, a tájékoztatás precíz. Teljesen elégedett vagyok.

Groszman Jenő
Korrekt munka, pontos kezdés, teljesen elégedett vagyok, köszönöm.

Dunakeszi

Perlaki Gábor
Elégedett vagyok a munka elvégzésével.  Pontosan időben érkeztek, egész nap folyamatosan dolgoztak. Az elvégzett munka után a helyiségekben észrevehetően nagyobb a csönd és puha, kellemes érzés: Köszönöm, jó választás volt.

Budapest 13. kerület

Kovács-Zombai Leonóra
A megbeszélt időpontban, pontosan érkezett a csapat.  Minimális takarítási igény mellett időben végeztek. Minőségi kivitelezés. Végső megelégedettség. Időjárás függvényében  Köszönetem, minden az előre megbeszéltek szerint történt.

Budapest, 14. kerület

Kovácsné Tóth Ilona
A Kft. ügyintézésével, valamint  a kivitelezéssel teljes mértékig elégedettek vagyunk. Köszönjük a kivitelezés során nyújtott segítőkészségüket. További jó munkát kívánunk! A Kft. hírét visszük tovább ismerőseinknek ajánljuk cégüket!

Gyula

Laduver Szilvia
Az elvégzett munkával elégedett vagyok. A kollégák segítőkészek voltak.

Budapest, 22. kerület

Bötkös Tamás
A munkát korrekten, udvariasan, gyorsan végzeték a kivitelező dolgozók, csak ajánlani tudom a cégüket.

Siófok

Dr. Susoczky Ágnes
Nagyon gyorsan és tisztán dolgoztak, udvarias és alapos munkát végeztek. Köszönjük.

Bodajk

Sallayné Sziki Judit
Nagyon meg vagyok elégedve, pontosan, időben érkeztek, gyorsan, nagyszerűen dolgoztak. A munka befejezésekor kitakarítottak. Nagyon udvariasak voltak.

Esztergom

Dr. Berczeli Sándor
A kivitelezés alatt elfogadható munkacsapattal találkoztunk. Legközelebb is csak ők kellenek.

Budaörs

Jakab Árpád
Munkát tisztán, precízen végezték.  Megbeszéltek szerint történt minden.

Dunaharaszti

Horváth Dávid
Profi munka! Köszönjük!

Sződliget

Szinte Edit
Szakértelem, megbízhatóság! Segítőkészség-OK!

Márkus Krisztina, Budaörs
Gyors, tiszta munkavégzés. A munkát végzők illedelmesek, viselkedésük dicséretre méltó.

Győri Tímea, Perbál
A megrendelés előtti felméréstől kezdve nagyszerű felvilágosítást kaptam mind telefonon, mind elektronikus úton. A kivitelezés a megbeszélt időpontban pontosan megkezdődött, az esetlegesen felmerült kérdésekre szakszerű és udvarias választ kaptam,  A kivitelezést végző céget és munkatársait bárkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani.

Dr. Csele Balázs, Győr
A két kivitelező fiatalemberrel maximálisan meg vagyok elégedve. Nagyon udvariasak voltak. Tisztaságot, rendet hagytak maguk után.

Bácskay Hajnalka, Budapest 14. kerület
A kivitelezés során minden rendben zajlott, időben érkeztek a kollégák, rugalmasan megoldották a feladatot. Elégedett voltam a munkával. Köszönjük.

Gauruder Róbert, Gyömrő
Köszönöm a kollégáik lelkiismeretes, szakszerű és precíz munkáját. Könnyű volt együttműködni velük, Másoknak is ajánlom cégüket és technológiájukat.

Nagyné Láng Judit, Siófok
A munkát a fiúk kívülről, cserépelhúzással végezték, ezért nem lett kosz a lakásban. Gyors kivitelezés, korrekt hozzáállás.

Szatmári András, Székesfehérvár
Maximálisan elégedett vagyok. Profi csapat. Köszönöm a munkájukat.

Dr. Szunyogh Erzsébet, Balatonszabadi
Többszöri időpont módosítás- részünkről-után korrekt ügyfélbarát kapcsolattartás, gyors, tiszta és pontos munkavégzés. Az előre kalkulált ár megegyezett az elvégzett munka után felszámolt árral, költségekkel.

Friedrich Marcell, Sopron
Elégedett vagyok az elvégzett munkával. A kivitelezők időben megérkeztek. Gördülékenyen folyatták a munkájukat. Látszott, hogy jól felkészült szakemberek, értenek ahhoz, amit csinálnak. Megfelelő tájékoztatásban volt részem, felmerült kérdésekre maradéktalanul kimerítő és megnyugtató választ kaptam. A munkálat nem járt semmiféle kosszal. Teljesen elégedett vagyok az elvégzett munkával és köszönöm szépen  a kitűnő kivitelezést és hozzáállást.

Szilágyi Sándor, Mezőtúr
Nagyon pontos, precíz volt a csapat. Korrekt volt a teljesítés.  A helyzet az, hogy gyakorlatilag máris melegebbnek érzem a lakást.

Mihalovits Judit, Szeged
Kedves KontaktBau,


Most már szívesen megosztom a tapasztalataimat, mivel voltak már komolyabb mínuszok is az elmúlt hetekben.

Egyértelműen tapasztaljuk az emeleti szinten a szigetelés pozitív hozadékát. Korábban jellemző volt, hogy a nagy hidegek beálltával az emeleten kb. 2 fokkal alacsonyabb volt a hőmérséklet (a földszinthez képest) és ez a különbség akár 3 fokot is elért a leghidegebb (északi) emeleti szobában.

Most viszont teljesen kiegyenlítődött a hőmérséklet a lakásban (tehát az emeleten 2-3 fokot sikerült emelni a hőmérsékleten), sőt sokszor érezzük, hogy az emeleten már melegebb van (földszinten van a szabályozó termosztát). Tehát mind a szubjektív komfort érzet mind az objektív hőmérséklet is javult/emelkedett.


Üdvözlettel:

Veress Zoltán


Veress Zoltán, Üröm
A munka pontos, precíz, gyors, alapos. A srácok kedvesek, teljes körű a szolgáltatás. Rendet, tisztaságot hagytak maguk után.

Lukácsiné Hajnalka, Budapest 4. kerület
Teljes mértékben meg vagyok elégedve a céggel, mind a kivitelezéssel és a cég alkalmazottjaival is. Már a szigetelést követően egyből érezhető a különbség, hatása a lakásra.

Sebestyén Viktória, Győr
Pontos érkezés, udvarias, tiszta munkavégzés. Minden a megbeszélt időben és módon történik.

Horváth Tamás, Zalakaros
A kivitelezés professzionális, gyors, környezetkímélő volt.  A lehető legkevesebb felfordulással,  70 m2-en. Főként a befújás, kevesebb, mint 5 óra alatt. Bízunk benne, hogy a fűtésszámlában is meglátszik.

Leviathan Bt. Érd
Örömmel közlöm hogy jó döntést hoztam mikor felkerestem az önök cégét, a kivitelezéssel és az eredménnyel meg vagyok elégedve.
Jó tapasztalatomat másokkal is megosztom, és nyugodt szívvel ajánlom, hogyha takarékoskodni akar a fűtésszámláján, nekem bizonyított a téli mínuszokban, de a nyári hőhullámra még kíváncsi leszek.

Tisztelettel Sápi Gyula, egy elégedett ügyfél.

 

Sápi Gyula, Derecske
avatarKöszönetet mondanék azért a rendkívül hatékony és gyors kivitelezésű munkáért, ami 6 éven át súlyos problémát okozott nekem. A probléma a következő volt: A fűtés irreálisan magas volt, a hibát a rossz fűtésrendszernek tulajdonítottam.

Ezért egy olyan megoldást kerestem, ami a födémen elhelyezett bonyolult gépészetet nem érinti, és a födém megbontása nélkül megoldja a szigetelést. Az interneten olvastam a technológiáról, amely nálam alkalmazható lehet. A kivitelező cégek közül a KontaktBau Kft.-re esett a választásom. A gyors és szakszerű felmérés után számomra elfogadható áron 2 nap alatt 675 m2 tető hőszigetelését kifogástalanul elvégezték. Az ezt követő időben 65% energia megtakarítást értem el.

Sok sikert a KontaktBaunak, akik a hőszigetelést  a lehetetlen körülmények között is megoldják.

Köszönöm

Fodor Endre

 

Fodor Endre-Club 19, Dunaharaszti ügyvezető igazgató
Club 19
Korrekt felvonulás a munkaterületre. A kivitelezés során minden munkafolyamatról tájékoztatás kaptam. A munkaterületet tisztán adták vissza.

Hülvely Lajos, Budapest 20. kerület
Gyors, rugalmas, a körülményekhez képest nagyon tisztán, nagy odafigyeléssel dolgoztak, remélem a szigetelő anyag is beválik! Köszönöm a munkájukat!

Ottó Csilla, Kistarcsa
Tiszta, gyors munkavégzés, pontos kivitelezés. Már várjuk az eredményt! Nagyon elégedett vagyok a munkavégzéssel, korrekt, gyors, szimpatikus csapat! Köszönjük szépen!

Bézy Zoltán, Kerepes
Precíz, gyors munka, pontos munkakezdés. A ház tiszta maradt a munka után. Kedves dolgozók, kollégák.

Györke Beáta, Tárnok
Korrekt csapat! A jelzett időre érkeztek, gyors, pontos munkát végeztek. Ami nem elhanyagolható, szóban is elmondták, hogy mit hogyan csináltak. Maximálisan elégedett vagyok munkájukkal!

Boros Ferencné, Budapest 21. kerület
Reggel, pontosan érkeztek, korrekt, gyors munkát végeztek, közben tájékoztattuk minden részletről.

Füredi Zsolt, Székesfehérvár
Minden a legnagyobb rendben történt. Köszönöm szépen a munkájukat.

Szalai István, Szigetszentmiklós
Gyors, pontos, korrekt munkát kaptam.

Balogh Péterné, Budaörs
Az előre egyeztetett időpontban, pontosan érkeztek a szakemberek. Előzetesen, korrekt tájékoztatást kaptam a munkafolyamatról. A tetőszerkezeten előforduló hibák kijavításában is segítséget nyújtottak, tanáccsal láttak el, amely sokat segít az elkövetkező bádogos munka javítása terén.

Udvariasak, szolgálatkészek a szakemberek. Segítséget kaptam a további karbantartási munkálatokhoz is. Köszönöm a gyors, korrekt hozzáállást.

Hetyei Anna Mária, Érd
Az Önök munkatársai, Békefi Károly vezetésével, e hó 17-én és 18-án tetőtér szigetelési munkálatokat végeztek győri lakásunkon. Szeretnék köszönetet mondani a pontos és szakszerű munkáért, amelyet udvariasan a legnagyobb megelégedésünkre végeztek el. Maguk után teljes rendet és tisztaságot hagytak, ami a korábbi purhab-szigetelés -igen nehéz munkával járó- eltávolítása után volt igazán nagy feladat. De: munkatársaik derekasan helytálltak. Még egyszer köszönet érte!

Mindenkinek, aki hasonló megoldáson gondolkodik, csak ajánlani tudjuk a KONTAKTBAU fújható szigetelési megoldását!

 

Dr. Gyarmathy László és felesége, Győr
Kedves KontaktBau Kft. Munkatársai!

Tetőszigetelésünkkel kapcsolatos munkájukat köszönjük. Elvárásunknak megfelelően nagyon jó csapatmunkának voltunk a részesei.

Pontos, precíz és korrekt hozzáállást és munkavégzést tapasztaltunk az első telefonon történt beszélgetés megtörténtétől a felmérésen át, a szigetelési munka befejezéséig.

Munkájukhoz további sok sikert kívánunk, köszönettel: Pongrácz Gábor Szigetszentmiklós

Pongrácz Gábor, Szigetszentmiklós
Nagyon örülök annak, hogy a szigetelést megcsináltattam  februárban, melyről rövid fűtési idő alatt is csak pozitívan tudok nyilatkozni.
Kezdem azzal, hogy a Mitró úrral történt személyes megbeszélésünk alkalmával minden kérdésre választ kaptunk , sőt még  jómagam is aki abszolút műszaki antitalentum vagyok megértettem mindent, természetesen ehhez Mitró úr türelme is kellett... amit ezúton is nagyon köszönök. ( hőhíd, nulla pont stb). Ami nagyon lényeges, hogy megbeszélésünkkor felmérés illetve árajánlat tétel is történt, ami nem elhanyagolható körülmény egy tervezett kiadás során.
A megbeszélt időpontban a kedves munkatársaik megjelentek, a munkát szakszerűen elvégezték és még a takarításra is figyelmet fordítottak.

A szigetelés február 18-án volt és már 1 hét után éreztük a hőhatás különbséget. Az északi fekvésű tetőtéri hálószoba fala illetve a fürdőszoba tetőtér csapása  már nem "sütött" a hidegtől. A fűtési szezonhoz képest viszonylag rövid idő telt el a kész szigeteléssel, mégis a hőtartás szempontjából nagyon jó volt a ház meleg érzete. Bízom abban, hogy a következő fűtési szezonban ez a szigetelési technológia már a fizetendő számlákban is megmutatkozik.
A 2 napos találkozásunk tényeinek összegzése: az alkalmazott technológia prezentációja,  felmérés és azonnali ajánlatételt  követően a  megbeszéltek szerinti  1 napos munkavégzés.
Szolgáltatásukkal elégedett vagyok és ismerőseim körében csak jó szóval tudom ajánlani cégüket.

Üdvözlettel:

Király Edith

 

Király Edith, Taksony
Köszönjük szépen a gyors kijövetelt,és pótlást! Várunk télen szeretettel egy kávéra teára! Mindenképpen ajánlani fogom a cégeteket! Jó volt veletek dolgozni! Korrektek vagytok,és segítőkészek! A mai világban ez ritka! Köszönjük még1x! Ha költözünk mindenképpen nektek szólunk 🙂

További szép napot, és sikeres évet kívánunk!

Robotka Mátyás

Érd, boltvezető

Robotka Mátyás, Tordas
avatar
Nyár elején júniusban kértük a borított fa födémes házunk tető szigetelését. Precíz felmérés után gyors, és hangtalan, zökkenőmentes, munkavégzés amivel maximálisan meg voltunk elégedve. Amikor megérkezett a nyári hőség érezhető volt a szigetelés hatása, hűvös maradt a lakótér, csak ajánlani tudjuk az önök munkáját

Tóth Gyula

Tóth Gyula, Pilisjászfalu
Szigetelésüket új ház építéséhez használtuk fel és mivel a ház még nincs lakható állapotban nincs tapasztalatom a szigetelés minőségéről. Ellenben a szolgáltatás minőségével, a végzett munkával ill. munkatársaik hozzáállásával és rugalmasságával maximálisan meg vagyok elégedve. Biztosan fogom ajánlani cégüket az ismerőseimnek. Csak így tovább!

Temesvári Imre , Székesfehérvár
avatarDecember 3.-án szigeteltek nálam. Borított sárfödém volt a célterület.Az elmúlt 5 nap alatt 35%-kal kevesebb gáz fogyott az elmúlt év azonos időszakához képest. Plusz, azóta egyszer sem volt deres a háztető, pedig egyre hidegebb van, és a munkavégzés reggelén még az volt .

Villányi Ágota
avatarA kollégák kedvesek, segítőkészek, mindenre megoldást keresnek. A munka tiszta, gyors, profi és sokkal olcsóbb mint azt vártam! Köszönöm.

Mohai Gábor rádiós és televíziós bemondó
Igazán meg vagyunk elégedve az Önök által elvégzett szigeteléssel. Most a téli hónapokban tapasztaltuk, hogy sokkal otthonosabb a tetőtér, jobban tartja a meleget a szoba.

További sikeres munkát kívánva üdvözlettel: Katkó József és neje.


Katkóné Bagi Éva, Szeged
Levelükre válaszolva küldöm véleményem,az önök által szigetelt családi házunkkal kapcsolatban.(Ikerház)
A késedelem oka,hogy kivártam téli,illeteve nyári időjárás tapasztalatait.
Nem csalódtunk!
A korábban mért nyári meleg,a tetőtérben,elérte a 31 fokot,a szigetelés óta 27 volt a legmelegebb.(Sötét színű a cserép,és 38 fokos tartós kánikula mellett!)
Télen ugyan a gázfogyasztást nem mértem,de a kazán észrevehetően ritkábban kapcsolt be.
Számunkra bevált,és ajánlom mindenkinek!
Kollégáik, korrekt és tiszta munkát végeztek!

Benkó Attila, Kakucs
Tisztelt KontaktBau! Köszönet a jó munkájukért, nagyon megvagyunk elégedve a lakás hőmérséklete emelkedett 4-5 fokot legalább. A jó munkájukat másoknak is fogjuk ajánlani.

Nagy Tibor, Nagycenk