Nyáron szétolvadsz a tetőtérben? A megoldás tető szigetelés.

Ez a jövő: magasabb energiaárak, szélsőséges időjárás19823wo16n7t42a

Az ember időről időre ledöbben, hogy mindössze alig 200 év rombolás elég volt ahhoz, hogy a földanyát, igazán magunkra haragítsuk. Nagyon friss hír, hogy több 100 ezer év után, teljesen eltűnhet a jégtakaró az Északi-sarkról.
Peter Wadhams szavára érdemes odafigyelni. Ő egyike azon kutatóknak, akik szenvedéllyel keresik, és meg is találják az összefüggéseket a jégtakaró és a globális felmelegedés között.

Rémisztő adatok

A US National Snow & Ice Data Centre adataiból kristálytisztán kiolvasható, hogy hogy június elsején 11,1 millió négyzetkilométernyi jég volt a tengerben, miközben az elmúlt harminc évben nem kevesebb, mint 12,7 millió volt az átlag. Ez a 1,5 milliós különbség nagyjából az Egyesült Királyság területének a hatszorosa. Ennél jobb szemléltetésre nincs is szükség ahhoz, hogy belássuk, hogy nagyon komoly változások jöhetnek.

Szélsőséges időjárás, apadó fosszilis energiaforrások

A jégtakaró eltűnésének következményeit még most is csak tippelni lehet, de az biztos, hogy sok helyen, az átmeneti évszakok eltűnésével fog járni. Azaz, forróbb nyarak és dermesztőbb telek várnak ránk. Ha ehhez még hozzávesszük azt is, hogy mindeközben a fosszilis energiatartalék mértéke meredeken zuhan, még komorabb a kép.

Növekvő rezsiköltségekfreeimage-5513096

A hosszabb és szélsőségesebb nyarak és telek erősen rá fogják nyomni a bélyegüket a pénztárcánkra. Télen többet fűthetünk, nyáron akár egész végig mennie kell a klímának, hogy kibírjuk a tikkasztó hőséget. Mindezt emelkedő energiaárak mellett. Pedig már most sok család számára komoly gond a rezsiköltség kitermelése. Lehet ez ellen egyáltalán védekezni?
Igen, fújható üveggyapot szigeteléssel.
Amikor nincs sok bevétel, akkor úgy maradunk talpon, hogy csökkentjük a kiadásainkat, vagy megpróbáljuk növelni a bevételeinket. Ugyanez igaz itt is. Ha kedvezőtlenre fordul a helyzet, akkor arra reagálunk valahogyan. A jövőben növekedésnek induló energiaárak, a nyári hőhullámok ellen akár a tetőtérben akár a padlásfödémen szigeteléssel tudunk a leghatékonyabban védekezni.

Szigetelés = az energia megbecsülése20121121_153052kicsi

Nem becsüli az ember az energiát, ezért is fogy el ilyen hamar. Nem sáfárkodunk ügyesen sem a vízzel, sem a gázzal, sem az árammal. A 24. órában vagyunk, de ha te még most eszmélsz, akkor mentesülhetsz a negatív következmények alól.
Hatékony tetőtér/padlásfödém szigeteléssel ellensúlyozhatod a jövőben végbemenő, költségeket növelő változásokat. Ráadásul hosszútávon!
Van egy rossz hírünk… a hagyományos szigetelés nem lesz elég.
Csodálkozol azon, hogy bár le van szigetelve a homlokzat, mégsem takarítasz meg annyi pénzt, mint szeretnél? A legújabb vizsgálatok alapján az ingatlanokba nem csak a falakon, hanem a tetőn keresztül is bejut illetve távozik a levegő. Ez mit jelent? Azt, hogy nyáron a forróság a födémen/tetőteren keresztül fűti, télen a födémen keresztül hűti a szoba levegőjét.
Az új felfedezés, új technológiát is hozott magával. A fújható üveggyapot szigetelés egy olyan modern tetőtér, padlás, födémszigetelési módszer, amely pár éven belül behozza az árát.

A fújható üveggyapot szigetelés előnyei

  • pár nap alatt kész egy normál méretű tetőtér szigetelése
  • a modern technológiának köszönhetően pontosan annyi hőszigetelő anyag fogy, amennyit felhasználunk a munkavégzés során
  • nem igényel komolyabb előkészületet
  • nem jár kosszal, így alig van mit eltakarítani a végén
  • első osztályú szigetelőanyag, amely számos kiváló hatással rendelkezik

 

Szeretnéd, hogy az általad kifizetett energia a négy (öt) fal között maradjon? Szeretnél évtizedeken keresztül kevesebbet költeni rezsire? Akkor keress meg minket, és szakértelmünkkel, és a fújható üveggyapot szigeteléssel, segítünk ennek a megvalósításában.

Név (*)

Email cím (*)

Telefonszám (*)

Település (*)
(A szigetelendő épület helye)

Tárgy

Üzenet

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező