Energia megtakarítás fújható szigeteléssel – hatékonyan,gyorsansupafil icons1

Hatékony tető- és oldalfal szigetelés akár felújítások akár új építések esetén.

A Supafil fújható üveggyapot szigetelés használatával több mint 25 %-os energiamegtakarítás érhető el, sőt használatukkal a házban kellemes komfortérzet érhető el télen, nyáron egyaránt.

Nemcsak gyakorlati tapasztalatok, hanem tesztek és tanúsítványok igazolják, hogy a Supafil magas hangszigetelő képességgel, illetve A1-es Euroclass szintű tűzállósággal bír, azaz nem éghető.  A termék másik fontos paramétere a tartósság, ami az épület élettartamával felér, azaz teljes körű 25 éves garanciát biztosít olyan nemzetközi, műszaki engedélyeztető hatóságok által, mint a BBA*, Acermi és Komo.

Az energia hatékony otthon akár 1 nap alatt – energia megtakarítás fújható szigeteléssel.

Nemszur

A Supafil fújható szigetelés kivitelezése gyors és tiszta, melyek a normál, mindennapos otthoni környezetet kíméli, nem jár felfordulással. Ez a gyors és tiszta módszer, nem jár bontással, porral a kivitelezés alatt. A fújható üveggyapot megoldás sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos üveggyapot termékek alkalmazása, mivel a termék különlegesen tervezett, így nem csak időt, de energiát is spórolunk vele a befújások során. Ez egy előre, már a kivitelezésekre tervezett termék, ami biztosítja a helyszíni gyakorlatiasság növelését, egyszerűsíti, és hatékonyabbá teszi a munkafolyamatot.

Csökkenti a környezetvédelmi hatásokat

Az A+-os besorolású üveggyapottal, a Supafil csökkentette a környezetvédelmi hatásokat, benn tartja az energiát, ezzel pedig csökkenti a fűtéshez szükséges tüzelőanyag, illetve légkondicionáló használatát az épületekben. A gyárilag előállított fújható üveggyapot több mint 60 %-a újrahasznosított üveg. Mi több a Supafil termékek belső levegő minősége az Eurofins Gold Standard által tanúsított.

 

A BBA – British Board of Agreement az Egyesült CW 034 BNL (2)Királyság építési anyagokat tesztelő, minősítő és jóváhagyó testületei közé tartozik. A BBA tanúsítványok hiteles és független információval szolgálnak az építési alapanyagokról már 40 éve.  A BBA tanúsítványait elismerik a szabványosítók és más ipari döntéshozók, mely az általa jelzett termékeket alaposan leteszteltnek és az Építési Előírásoknak megfelelő minősítéssel látja el. A BBA tanúsítványt csak olyan termék kaphatja meg, mely sikeres és alapos tesztelésen ment át, mely magába foglal laboratóriumi teszteket, helyszíni felméréseket, szemléket és termék megfelelőségi vizsgálatot. 

Az Acermi – Franciaországban minősíti a szigetelőanyagokat, míg a Komo Hollandia építőanyagokat minősítő testülete.

A fújható üveggyapot szigetelés ideális:

  • tetőtér beépítések szigetelésének utólagos felújítására bontás nélkül
  • új építésű házak tetőszigetelésére
  • padlástér, borított fafödém szigetelésére
  • üregek, nehezen elérhető épületrészek, kutyaólak szigetelésére

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor kérjük adja meg adatait, kollégánk visszahívja Önt!

Név (*)

Email cím (*)

Telefonszám (*)

Település (*)
(A szigetelendő épület helye)

Tárgy

Üzenet

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező