Szeretné, ha megtöltenénk a szállodáját vendégekkel?
És közben pénzt is spórolna?

Szeretné akár 25%-kal csökkenteni télen a fűtésszámláját, nyáron a villanyszámláját?

Akár ¼ ével kevesebbet üzemeltetni a légkondicionálót?

Nyáron elviselhetővé tenni a meleget a vendégeknek, jobb körülményeket teremteni, több visszatérő vendéget szerezni?

Szeretne rengeteg pénzt spórolni, miközben vendégei maximálisan
meg vannak elégedve az Ön szolgáltatásával?

loft insulation picture 1

Tudta, hogy a tetőn keresztül távozik a hő 30%-a és egy helyiség hőmérsékletének 1 fokkal történő lehűtése háromszor több energiát emészt fel, mint 1 fokkal való felfűtése?! A klíma folyamatos üzemeltetése helyett szigeteljen egyedi, korszerű és környezetbarát fújható üveggyapot szigeteléssel! Elég akár 1 szabad nap a munka elvégzéséhez. Mindez bontás nélkül!

Miért jobb a fújható szigetelés a “hagyományos megoldásokhoz” képest a tetőtérben/padláson?

 

 • Gyors, akár 1 nap alatt is elkészülhet a résmentes szigetelés. Európában egyik legjobb paraméterrel rendelkező és tűzálló szigetelése!
 • Egyszerűen alkalmazható a nehezen megközelíthető területeken is. Hatékony munka, kevesebb munkadíj!
 • Nincs felesleges hulladék, felfordulás, zaj, a munkavégzés tiszta és csendes, nem zavarja a szállóvendégeket. Előzetesen feltárjuk a gipszkarton mögötti területet, hogy hol, és milyen állapotban van a régi szigetelés.  A befújógép segítségével gipszkarton vagy lambéria megbontása nélkül is gyors és tiszta munka  végezhető a tetőtérben, nincs felesleges hulladék és felfordulás. Néhány lyuk (kb. 3 vagy 7 cm átmérőjű) gipszkartonba vagy lambériába történő fúrásával – a lyukon keresztül – juttatjuk be az anyagot, ami később egyszerű gletteléssel és festéssel eltüntethető. Nem kell megbontani az egész tetőteret!
 • A jobb szigetelésnek köszönhetően 25%-kal kevesebbet kell a klímát üzemeltetni nyáron, megtakarít a villanyszámlán! Télen akár 25% fűtés költség megtakarítás!
 • Jobb komfortérzet, kellemesebb klíma, több visszatérő vendég!Happy family posing under a duvet while looking at the camera
 • Nem éghető! Kiemelkedő tűzállóságú (A1 osztály), és fokozott zajvédelmet biztosít.
 • Résmentes és hőhídmentes hőszigetelés. A befújásos technológiával lehetőség nyílik a födém résmentes hőszigetelésére, az anyag szerkezeténél fogva egészen kis résekbe is bejut és az eddig megközelíthetetlen födém rések is hőhídmentesen hőszigetelhetőek.
 • Kiváló hőszigetelő képességű. Deklarált hővezetési tényezője +10 °C középhőmérsékleten, laboratóriumban mérve, a testsűrűségtől függően 0,034 illetve 0,045 W/mK.
 • Természetes alapanyagokból készül, gombák, rovarok, rágcsálók nem támadják meg. Anyaga szervetlen, nem táplálék az állatok számára. Kötőanyagot és egészségre káros összetevőket nem tartalmaz.
 • Környezetbarát, csökkenti a CO2-kibocsátást. Nem tartalmaz rágcsáló irtó vegyszereket, sem gombamentesítőt, sem égéskésleltetőt.
 • Nem szúr. supafil
 • Könnyű anyag, kis terhelést jelent a szerkezetre. 20 cm vastagságban is csak 2,45 kg/m2.
 • Nincs penészedés, a párát átereszti, a nedvesség nem áll meg a szigetelésben
 • Nincs kockázat! 5 év garancia a termékre, 2 év garancia a kivitelezésre – a Knauf Insulation Kft. ajánlott szakkivitelező partnere.  A termék amelyet felhasználunk a kivitelezés során, a Knauf Insulation által gyártott, szigorúan minősített termék!

 

Hova ajánljuk?

 • Tetőtér beépítés esetén a ferde tetőszerkezetbe, a gipszkarton, panel vagy lambéria mögötti szigetelés felújítására vagy megerősítésére bontás nélkül;
 • Padlásterek tetőmegbontás nélküli utólagos szigetelésére;
 • Nehezen elérhető épületrészek vagy üregek kitöltésére;
 • Borított fafödémekre;
 • Válaszfalakba, előtétfalas szerkezetekbe; könnyűszerkezetű épületek falai, födémei
 • Nehezen elérhető helyekre, üregekbe, résekbe

Hova nem ajánljuk?

 • Ahol nincs megfelelően épített tetőszerkezet, tető rétegrend
 • Ha nincs tetőfólia a szerkezetben

Mitől lesz hatékony egy tetőszigetelés?

Egy tetőszigetelés nagy beruházás és sok éven át megfelelően működnie kell.  Roppant sok múlik azon, hogy milyen kivitelező céget, milyen tetőszigetelést választ a megrendelő. Minden tető számára van egy kiváló megoldás, de csak szakértő kolléga tudja a megfelelő lehetőségeket felvázolni, aminek ismeretében a kedves megrendelő választhat, mérlegelhet. Bízza szakértőre a tetőszigetelést, aki képes a lehető legjobb eredményt produkáló megoldást megtalálni.

Miért jó a KontaktBauval dolgozni?KBpecsetuj

 • Mert több száz partnerünk elégedett véleményével és tapasztalattal a hátunk mögött sokféle tetőt láttunk és sokféle megoldást kiviteleztünk kiválóan, a megrendelőink legnagyobb megelégedésére.
 • Mert a Knauf Insulation Kft. ajánlott szakkivitelező partnerei vagyunk és szakszerű,  szakmailag csak garantáltan kitűnő megoldást javaslunk az Ön számára.
 • Mert hőkamerával kontrollálható a teljesítményünk és érthetővé, átláthatóvá tesszük a folyamatokat, a lépéseket.
 • Mert hozzáértő szakértő kollégáink végigkísérik a folyamatot és bármilyen kérdés esetén támogatják, segítik Önt.
 • Mert megbízhatóan, tisztán és igényesen dolgozunk.
 • Mert korrekt és szakmailag megfelelő műszaki megoldást és profi kivitelezést nyújtunk, ami Önnek garantáltan hosszútávú megoldást biztosít.

 

Ruzsics Milán, Csicsergő Szabadidőközpont, Nova, ügyvezető igazgató

“A kivitelezés hibátlanul, kosz és por nélkül megtörtént I. osztályú minőségben. Köszönöm.”

Kálnoki Kis Attila, világbajnok öttusázó

“Gyors, pontos, tiszta munka, minden a megbeszéltek szerint történt.”

Boross István, Oázis Kft., ügyvezető igazgató:

“Kiválóan végezték a munkájukat. Az árajánlatnak megfelelően, tempósan, profi módon végezték el a feladatot. Nem olcsón, de megéri!”

Leidinger István, tűzvédelmi mérnök, Pomáz:

Régóta kerestem olyan hőszigetelő anyagot, amely A1 tűzvédelmi osztályba tartozik és a már beépített tetőtér hőszigetelési hibáit bontás nélkül lehet vele javítani. Így csak valami szórt szigetelő anyag jöhetett szóba. Ezért örültem, amikor megtaláltam a Kontaktbau Kft. hirdetést. Pont olyan szolgáltatást kínáltak, mint amilyenre szükségem volt. Az előzetes felmérést végző kolléga korrekt tájékoztatása, megfelelő minősítések és szakanyagok, valamint termékminta bemutatása után korrekt árajánlat érkezett. A megrendelés után a munkát végző kollégák pontos, precíz, tiszta munkát végeztek.

Olyan hőszigetelő anyag került a tetőtérbe kiegészítő szigetelésként, amely mellett biztonságban tudhatom a családom, hiszen A1-es (nem éghető), hővezetési tényezője 0,034 W/mK, amely két tulajdonság együttesen bizakodásra adhat okot. A munka elvégzésével, a Cég szolgáltatásával elégedett vagyok, az anyag hőszigetelő képességeit a nyári meleg, majd a téli hideg idején tapasztaljuk meg. Remélhetőleg kedvező benyomásaim a nyári meleg és a téli hideg, no meg a rezsiszámlák érkezésekor is megmaradnak.

Ha többi elégedett ügyfelünkre kíváncsi, klikk a rólunk mondták-hoz!

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné hogy felülvizsgáljuk a tetőszigetelést valamint személyre szabott szakvéleményt és árajánlatot adjunk, kérje

auditlow

 

TETŐSZIGETELÉSI AUDIT szolgáltatásunkat MOST,

és hívja kollégánkat:

a 06 20/ 330-85-00-ás vagy a 06 20/393-24-70-es telefonszámon vagy írjon nekünk!

Név (*)

Email cím (*)

Telefonszám (*)

Település (*)
(A szigetelendő épület helye)

Tárgy

Üzenet

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező