Tetőtér szigetelés, padlás szigetelés gyorsan, hatékonyan, garantált minőségben akár 1 nap alatt felfordulás nélkül.

 

17299374_s

Ön azért látogatott el honlapunkra, mert:

elviselhetetlen a meleg nyáron és/vagy hideg van télen – a fűtés ellenére – a házban

túl nagy a fűtés számlája és szeretné ezt a pénzt másra költeni

profi végeredményt és korrekt műszaki megoldást és árajánlatot vár

hagyományos szigeteléssel nem oldható meg az Ön problémája

szakértő csapat tudására van szüksége

 

Mi legyen a következő lépés?

A szolgáltatásunk az ország egész területén elérhető, ezért mindenekelőtt javaslunk egy helyszíni felmérést és tanácsadást, mely helyszíntől függően 2.500 Ft-tól 20.000 Ft-ig terjed. Miért van ennek költsége? Azért, mert minden ház/tető/padlás más és más. Szakértőink személyre/testre/tetőre szabott megoldással szolgálnak, tájékoztatják Önt a fújható szigetelésről, az esetleges további lehetőségekről, felújítás esetén ellenőrzik a régi szigetelés állapotát, tájékoztatják Önt az esetleges résekről, hiányosságokról. Teljes körű szaktanácsadásunkkal pénzt, fáradtságot, kivitelezési hibákat és további kísérletezést spórolunk meg Önnek. Szakmai tájékoztató csomagunkkal (gyártói és saját) Ön is tájékozódhat a tetőszigetelésről és a rendelkezésére bocsátott termékmintán ellenőrizheti, hogy valóban nem szúr a szigetelés.

Miben más a fújható üveggyapot szigetelés a hagyományos megoldásokhoz képest?

Gyorsabb, hőhídmentes szigetelés érhető el vele, kisebb felfordulást okoz, nem igényel bontást, tiszta munka. Akár több lépésben is megvalósítható a szigetelés minden bonyodalom és többlet költség nélkül. Könnyű anyag, nem terheli a szerkezetet, nem szúr, új generációs üveggyapot és A1-es tűzállóságú!

Mennyibe kerül?

Pontos árajánlatot csak helyszíni felmérés után adunk. Miért? Mert szakmailag így tudunk felelősségteljes, hosszútávú eredményt hozó és megfelelő megoldást nyújtani. Nem mindegy hogy milyen a tető, van-e benne régi szigetelés vagy nincs, milyen állapotban van, ki lehet, ki kell-e szedni, lehet-e mellé vagy ráfújni, milyen a szerkezet, mi az Ön elvárása, mit szeretne elérni, a fújható üveggyapot szigetelést ajánljuk vagy valami mást stb.

Miért jó a KontaktBauval dolgozni?

KBpecsetuj

Mert a Knauf Insulation Kft. ajánlott szakkivitelező partnere és szakszerű,  szakmailag csak garantáltan kitűnő megoldást javaslunk az Ön számára.

 

Leidinger István, tűzvédelmi mérnök, Pomáz:

Régóta kerestem olyan hőszigetelő anyagot, amely A1 tűzvédelmi osztályba tartozik és a már beépített tetőtér hőszigetelési hibáit bontás nélkül lehet vele javítani. Így csak valami szórt szigetelő anyag jöhetett szóba. Ezért örültem, amikor megtaláltam a Kontaktbau Kft. hirdetést. Pont olyan szolgáltatást kínáltak, mint amilyenre szükségem volt. Az előzetes felmérést végző kolléga korrekt tájékoztatása, megfelelő minősítések és szakanyagok, valamint termékminta bemutatása után korrekt árajánlat érkezett. A megrendelés után a munkát végző kollégák pontos, precíz, tiszta munkát végeztek.

Olyan hőszigetelő anyag került a tetőtérbe kiegészítő szigetelésként, amely mellett biztonságban tudhatom a családom, hiszen A1-es (nem éghető), hővezetési tényezője 0,034 W/mK, amely két tulajdonság együttesen bizakodásra adhat okot. A munka elvégzésével, a Cég szolgáltatásával elégedett vagyok, az anyag hőszigetelő képességeit a nyári meleg, majd a téli hideg idején tapasztaljuk meg. Remélhetőleg kedvező benyomásaim a nyári meleg és a téli hideg, no meg a rezsiszámlák érkezésekor is megmaradnak.

Pálfalvi Ildikó, Budapest:

2012 december hónapban szigeteltettem a fújható szigeteléssel tetőtéri fürdőszobánkat. A tél folyamán érezhető volt a különbség az előző évhez képest. Az eredményt érzékelve most a gyerekszobát szigeteltettem le.  A KontaktBau most is gyors, precíz munkát végzett. Az eredmény hőfokokban mérhető nyáron is.

Kovács János, autószerelő, Üllő:

Nyár elején szigeteltettem borított fafödémes házamat. A munka gyors volt, tiszta, nem járt sem nagy porral, sem zajjal. A szigetelés hatását már az első nagy kánikulai hőségek idején lehetett érezni, érezhetően hűvösebb a ház, a légkondit nem kell bekapcsolni. Nagyon elégedettek vagyunk, ajánlani fogjuk Önöket.

Vaczkó Zoltán, vállalkozás fejlesztési vezető, Budakeszi:

Pár napja végezték házunk utólagos hőszigetelését, teljes megelégedésünkre. Maga a befújt szigetelés és annak technológiai megoldása is újdonság volt számunkra! A leglényegesebbeket szeretném kiemelni munkavégzésükből:
— a pontosságot, a tisztaságot, a munkafegyelmet és természetesen a jól  begyakorolt szakértelmet, melyekből  kimagasló eredményt értek el.  A nagy tetőfelület és padlástér szigetelését rövid határidővel, reális áron, gyorsan és a legkevesebb bontással végezték el, kifogástalanul visszaállítva az eredeti állapotot. Munkavégzésükhöz, szakértelmükhöz szeretnék gratulálni, ismeretségemben házunkat bátran tudom referenciamunkaként bemutatni. Sok sikert kívánok további munkáikhoz!

Ha többi elégedett ügyfelünkre kíváncsi, klikk a rólunk mondták-hoz!freeimage-5799291low-001

Még több fotó a fújható üveggyapot szigetelésről?

Ha szeretné látni a munkáinkat, klikk a fotógalériához!

További információt szeretne a fújható üveggyapot szigetelés technológiáról?

Olvasson bele cikkeinkbe!

 

Felkeltettük érdeklődését? Hívjon minket a

06 30/55-24-300-as vagy 06 20/330-85 00-ás telefonszámon vagy írjon nekünk,

örömmel segítünk!

Név (*)

Email cím (*)

Telefonszám (*)

Település (*)
(A szigetelendő épület helye)

Tárgy

Üzenet

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező