Ecose technológia

A Knauf Insulation által kifejlesztett és szabadalmaztatott Ecose technológiával kivételesen erős és természetes kötőanyag jön létre, amely összeköti az ásványgyapot szálakat.

 

Az új eljárással gyártott ásványgyapot

  • könnyebben alkalmazható,
  • puhább a tapintása,
  • kevésbé porzik,
  • szagtalan és könnyebb vágni is,
  • miközben rendelkezik a korábbi szigetelőanyagokra jellemző kitűnő műszaki tulajdonságokkal.

Az új eljárás mérföldkő a fenntartható építéstechnika történetében, mivel alkalmazásával az ásványgyapot termékek gyártásához nem kell többé kőolaj alapanyagú vegyipari anyagokat (fenol, formaldehid kötőanyagot, akrilt) alkalmazni, mely anyagok beépítéskor történő belégzése károsítaná a kivitelezők egészségét.

A Knauf Insulation új, természetes ásványgyapot nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat vagy hozzáadott formaldehidet.

A barna szín és “szuper puha” tapintás mellé ugyanaz, az üveggyapottól eddig is elvárt megbízható hő- és hangszigetelő képesség és tűzállóság járul, melynek eredménye az energiamegtakarító szigetelőanyag új generációja. A Knauf Insulation termékek ECOSE Technology-val éppen olyan jók, mint a hagyományos ásványgyapot szigetelőanyagok – csak éppen jobbak…TERMÉSZETESEN!

A Knauf Insulation társaság a világon elsőként szerezte meg az egyedülálló Eurofins Indoor Air Comfort (Beltéri Levegőminőség) Gold Standard tanúsítványt, mellyel   a forradalmian új, Knauf Insulation ECOSE® Technology ásványgyapot termékeket tüntették ki. Ezzel a Knauf Insulation új, ECOSE technológiával gyártott

termékkínálatának kedvezőbb hatása és környezetbarát teljesítménye erős hangsúlyt nyert.

További információ: www.knaufinsulation.hu